3 zaken
die u moet weten
over hotelvastgoed

  1. Zorgeloos
  2. Zeker
  3. Uniek en bewezen concept
Ontdek ibis Styles Kortrijk,
vanaf €120.500

Ontvang vrijblijvend

meer informatie

Vervolledig uw gegevens, en wij bezorgen u gratis & vrijblijvend meer informatie, terugverdienscenario's en meer.

ik ben geen robot:
Ik ontvang via nieuwsbrief graag vastgoedinfo
Website
Taal
Lead Medium
Lead Bron
Lead Campagne -
Lead Term
Lead Content

Door op bovenstaande knop te klikken, aanvaard u onze privacy policy.

INVESTEER MEE IN

ibis Styles Kortrijk


ik ben geen robot:
Ik ontvang via nieuwsbrief graag vastgoedinfo
Website
Taal
Lead Medium
Lead Bron
Lead Campagne -
Lead Term
Lead Content

Het investeringsconcept

Het investeringsconcept

Een hotelkamer is eigenlijk niets meer of minder dan vastgoed met een heel hoge verhuurfrequentie!

Lage instapprijs voor vastgoed

Deze ligt beduidend lager dan bij appartementen. Bovendien deelt u mee in de opbrengsten van het volledige hotel. Dit maakt uw investering een stuk minder afhankelijk van die ene huurder, zoals bij een studio of appartement.

Zekerheid en veiligheid

Vastgoed is al jaren één van de meest veilige en meest tastbare beleggingen. Hotels zijn steevast strategisch goed gelegen, waardoor u geniet van de waardevastheid van een toplocatie.

Zorgeloze investering

Terwijl je bij klassiek vastgoed zelf instaat voor het beheer en de verhuur, kan je dit bij een hotelkamer volledig aan de uitbater overlaten.

Minder belastingen dankzij fiscale optimalisatie

U kan gebruik maken van extra aftrekposten, zowel als particulier als met een vennootschap. Bovendien was geld lenen nog nooit zo goedkoop.

  • Een investering in een centrumstad is steeds waardevast

Het project ibis Styles Kortrijk

Het project ibis Styles Kortrijk

Investeer mee in een hotel op een toplocatie.

Welke stad speelt een belangrijke rol in de Benelux door haar vlotte bereikbaarheid en ligging nabij Frankrijk? Vlaamse topstad Kortrijk. De regio rond het Kennedypark in Hoog Kortrijk doormaakt een indrukwekkende evolutie en huisvest het AZ Groeninge (één van de grootste ziekenhuizen van België), het futuristische innovatiecentrum van Barco, de Kinepolis, Kortrijk Xpo. Dit alles aan de voet van de E17. Bovendien zijn er in de regio tal van kwaliteitsvolle opleidings- en onderzoekscentra.

Topligging

Dankzij haar centrale ligging in de Eurometropool Lille-Kortrijk-Doornik haalt het hotel stabiele inkomsten het hele jaar door.

Project

Het hotel wordt volledig gerenoveerd volgens de laatste ibis Styles standaarden. Er zijn 3 seminarie ruimtes, een bar, restaurant en uitgebreide parkeermogelijkheden beschikbaar. Klanten kunnen kiezen uit 3 verschillende type hotelkamers.

Investering

U krijgt inkomsten uit de kamerverhuur, de bar, het Michelin geprezen restaurant en de seminarieruimtes. Bovendien maakt u kans op een zeer mooie meerwaarde.

Hoe verloopt uw hotelinvestering?

Hoe verloopt uw hotelinvestering?

Bescherm uw familievermogen en laat uw spaargeld terug opbrengen in enkele eenvoudige stappen.

Lees de infobrochure

Download hier de volledige infobrochure en meer informatie over het hotel en de toplocatie.

Leer ons kennen

Wij nodigen u graag uit om ter plaatste uw toekomstige investering te bezichtigen.

Kies uw eigen hotelkamer

Neem gerust uw tijd om alle informatie die we u aanbieden eens door te nemen, zodat u een doordachte beslissing kan nemen

Pluk de vruchten ervan

Ontvang uw rendement en leun achterover. Het hotel wordt volledig voor u beheerd zodat u zonder zorgen kan genieten van de vele voordelen van vastgoed.

In het nieuws

Wilt u beleggen? Koop een hotelkamer!

-VRT Nieuws-

Hotelkamers zijn één van de beste vastgoedbeleggingen op de markt. Wie vastgoed wil zonder de klassieke zorgen, kan geen betere keuze maken.

-De Vastgoedgids-

Hotelkamers als beleggingsconcept zijn genomineerd voor de beste toeristische innovatie van 2013.

-Toerisme Vlaanderen-

Neem gerust contact op

U krijgt een duidelijk inzicht hoe de investering in z’n werk gaat, u kan plannen inkijken, een gedetailleerde rendementsprognose analyseren, het hotel bezoeken en ontdekken wat er allemaal gepaard gaat met een dergelijke investering.

PRAKTISCH

locatieKortrijksesteenweg 1041,
9051 Sint-Denijs-Westrem

locatie0800/35.142

locatie[email protected]

locatie

Doorlopend bereikbaar

40 jaar ervaring in projectontwikkeling

Creahotels is onderdeel van Creadomus, een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de uitbouw én exploitatie van toeristisch vastgoed, tweede verblijven, publieke parkings en sociaal vastgoed.

Met ruim 40 jaar ervaring helpen we u graag op lange termijn vermogen uitbouwen.

Merk op: Net zoals bij een normaal appartementsgebouw of huis dat u verhuurt is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de instandhouding kosten. Beelden van de huidige situatie nog niet gerenoveerd. Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in hotelkamers betekent een investering van boven de 100.000 euro. *voor de eerste 30 kopers van 2019; tot maximaal 15/2/2019, voor maximaal 5000 euro, bij een aankoop van minimaal 100.000 euro nettoprijs constructie.

Unieke actie geldig van 1 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019. Investeer nu in één van onze projecten en geniet van gratis notariskosten* bij elke aankoop vanaf 120.000€ ! De bouwheer betaalt uw notariskosten (excl. btw) aan u terug en u geniet van een zorgeloze top investering.